Hirdetés

Június 2-tól forgatják a Mad Max: Fury Road-ot Charlize Theronnal

|

George Miller (Táncoló talpak 1, 2) az első három Mad Max után több mint 25 évvel végre elkészítheti a negyedik filmet, amely a Fury Road alcímet kapta. Helyette viszont Charlize Theron jelentette be a forgatás kezdő időpontját.

Hirdetés

George Miller projektje már elég régóta várat magára, és a tervek szerint a Mel Gibson főszereplésével készült eredeti film rebootja lesz, s ezt a mozit is trilógiává szeretné bővíteni. Az előmunkálatok már 2009-ben elkezdődtek Tom Hardy-val és Charlize Theronnal a főszerepben, és amikor 2010 végén már épp elkezdték volna a forgatást, Miller 2012-re halasztotta a munkát. Hatalmas esőzések elárasztották a forgatási helyszínnek szánt területet, s Miller meg akarta várni, hogy a táj ismét sivatagos jelleget öltsön, aztán inkább Afrikára voksolt. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.