Hirdetés

Június 2-tól forgatják a Mad Max: Fury Road-ot Charlize Theronnal

|

George Miller (Táncoló talpak 1, 2) az első három Mad Max után több mint 25 évvel végre elkészítheti a negyedik filmet, amely a Fury Road alcímet kapta. Helyette viszont Charlize Theron jelentette be a forgatás kezdő időpontját.

Hirdetés

Tavaly év végén Tom Hardy azt nyilatkozta, hogy áprilisban elkezdődnek a munkálatok, de a hónapon már túl vagyunk, és se híre, se hamva a forgatásnak. A színész azóta nem tudott új információval szolgálni, de szerencsére van egy Charlize Theronunk, aki birtokában van a legfontosabb adatnak: a filmet június másodikán kezdik forgatni. A színésznő a Prometheus főszerepét utasította vissza a Mad Max miatt, viszont egy kisebb szerepet szerencsére eljátszhatott. Ezen kívül lehetősége volt eljátszani a gonosz királynőt a Hófehér és a vadászban, illetve a Pszichoszingliben is a főszereplőt alakította. Kíváncsian várjuk, mit fog kihozni Tom Hardy oldalán a régóta várt újabb Mad Max-filmből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.