Hirdetés

Jeff Goldblum ezért tér vissza a Jurassic World 2-be

|

A színész arról mesélt, hogy Dr. Ian Malcolmot miért láthatjuk a Jurassic World folytatásában.

Hirdetés

A Jurrasic World első installációjában több utalást tettek az előző trilógiára, de csak egyetlen karakter köszönt vissza a régi filmekből, név szerint a BD Wong által játszott Dr. Henry Wu. A Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásban ez változni fog, ugyanis visszahozzák a legendás egysorosozót,  Ian Malcolmot, azaz Jeff Goldblumot. A színészt most erről a visszatérésről faggatták.

Hirdetés

Jeff Goldblum elöljáróban annyit mondott karakteréről, hogy ismét lesz "mondandója", és felhívja a figyelmet a technológia visszásságaira a Jurassic Worldben.

"Igen, Ian Malcolm visszatér ebben, és lesz hozzáfűzni valója a körülmények alakulásához, és a technológia helytelen használatához. Száraz iróniával, mély, szenvedélyes meggyőződéssel, és persze sötét ruhadarabokkal tér majd vissza."

Ian Malcolm az 1997-es Elveszett világ óta nem járt a dínók földjén és bizonyosan lesz egy jó magyarázata arra, hogy mit művelt magával ebben a több, mint 20 évben. Jeff Goldblum még erre is reagált humorosan:

"Hogy mi történt ez idő alatt? Malcolm nyitott egy jazz clubbot és szerdánként egy Rockwell nevű helyen zenél. Ő csak Rockwellnek hívja.

J. A. Bayona bizonyára minden rajongót ki akar elégíteni Goldblum visszahívásával, nemcsak a színész, de a karakter népszerűsége miatt is. Reméljük nem csalódunk benne. 2018. június 7-én kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.