Hirdetés

Jurassic World 2 - Új információ derült ki a történetről

|

A film producere árult el egy érdekességet a filmről.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy a nagysikerű Jurassic World folytatása egyszerűen csak kap egy 2-est a cím végére, azonban nemrég kiderült, hogy a szám helyett egy alcímet biggyeszthetünk a Jurassic World után, ami nem más lesz, mint a Fallen Kingdom (magyarul Jurassic World: Bukott birodalom). 

Hirdetés

A történetről azonban továbbra sem tudni sok mindent. Korábban voltak pletykák, hogy valamilyen veszély ütheti fel a fejét a Nublar-szigeten, ami egy dinoszauruszokat mentő expedíciót fog eredményezni. Most a film producere, Frank Marshall ezzel kapcsolatban tehetett megerősítést. Twitterén ugyanis elárulta, hogy vulkanikus fenyegetés is lesz a folytatásban, ami eredményezheti majd azt a bizonyos expedíciót:

A Jurassic World: Fallen Kingdom 2018. június 22-én debütál a mozikban, amit már nem Colin Trevorrow rendezi, hanem J.A. Bayona (Szólít a szörny). Főbb szerepben visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, akárcsak Dr. Henry Wu, régi-új tagként feltűnik Jeff Goldblum, a teljesen új arcok között pedig ott lesz Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Danielle Pineda és Gwendoline Chaplin. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.