Hirdetés

Így készült Superman repülős jelenete Az Igazság Ligájában

|

Maga a színész osztott meg egy videót arról, miként reptették meg a szuperhőst.

Hirdetés

Amikor 1978-ban Richard Dorner elkészítette az első Superman filmet, a film marketing kampánya egy bizonyos ígéret köré épült fel, ami így hangzott: "Elfogjátok hinni, hogy egy ember képes repülni." Ebben a korban ugyanis még komoly problémát jelentett, hogy miként kéne egy repülős jelenetet hihetően ábrázolni, de egy évvel a Star Wars után Donner és a csapata nagyszerűen oldották meg ezt a kihívást, a közönség pedig csak ámuldozott a végeredményen.

Hirdetés

Azóta viszont eltelt 40 év, és a technológia olyan szintű fejlődésen ment keresztül, hogy szinte bármi lehetséges a vásznakon. De ez nem jelenti azt, hogy a mai technika segítségével már könnyű lenne megreptetni valakit. Nemrég például Henry Cavill osztott meg egy kulisszák mögötti videót arról, hogy miként sikerült az általa életre keltett Superman repülős jelenetét elkészíteni Az Igazság Ligájában. Mondanunk sem kell, nem egy egyszerű mutatvány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.