Hirdetés

A Tűzgyűrű: Lázadás rendezője készítheti Az Acélember 2-t?

|

Újabb név került a kalapba.

Hirdetés

Az elmúlt években Az Acélember 2 rendezői székében jóformán minden, a témával kompetens direktor megfordult. Annak idején Zach Snyder a folytatás kérdését még inkább azzal intézte el, hogy Az Acélember 2 valójában Batman Superman ellen címen fut, de azóta rengeteg víz lefolyt  a Dunán: Snydert jóformán menesztették (amire az élet sajnos még rádobott egy hatalmas lapáttal), a DC-nél azóta se igazán rendeződtek a dolgok. Számtalan tervet belengettek ugyan, egyelőre a 21 tervezetből 6 film lett hivatalos és ezek között (Aquaman, Shazam!, Wonder Woman 2Suicide Squad 2Flashpoint és The Batman) egyelőre nem szerepel Superman újabb kalandja, a Nightwing filmhez hasonlatosan közel áll a zöld lámpához. Ehhez viszont nem ártana egy rendező is.

Hirdetés

Olyan nevek kerültek közel a tűzhöz, mint George Miller (Mad Max: A harag útja), vagy Matthew Vaughn (Kingsman), utóbbi ráadásul egy kifejezetten derűs filmet vizionált. Steven S. DeKnight jelenleg éppen a szintén Warner berkeibe tartozó Tűzgyűrű: Lázadás végső simításaival van elfoglalva, de sorozatos berkekben ő felelős a Daredevilért, a Spartacusért, valamint a pont Superman ifjonti éveit feldolgozó, 10 évig futó Smallville-ért is. Egy rajongója kérdezte meg tőle twitteren, hogyha megfelelő alapanyag lenne a kezei alatt, megrendezné-e az Acélember folytatását, mire a rendező stílszerűen csak annyt válaszolt:

Fel, fel, a magasba fel!

Ez természetesen a legkevésbé sem hivatalos és a Warnernél uralkodó káoszt egyébként is képtelenség átlátni, de az köztudott, hogy DeKnight hatalmas képregény rajongó és a zsáner mozgóképes inkarnációinak mindkét végén állt már. Mivel a Warner érezhetően igyekszik eltávolodni Snyder hagyatékától, amennyire csak lehet, ugyanakkor azt mégsem teljesen figyelmen kívül hagyni, ezért nyilván a megfelelő rendezőre lenne szükségük és egyelőre DeKnight korrekt választásnak tűnik. Igaz a Tűzgyűrű folytatását még nem láttuk és az előrejelzések szerint ordas nagy bukásnak néz elébe, ez egyrészt a zsúfolt márciusra tolt premiernek, valamint az előző rész egyébként is sovány bevételeinek köszönhető, a film ettől függetlenül - akárcsak az első rész - lehet jó. Az Igazság Ligájával pedig tisztává vált az út, hogy egy derűsebb, pozitívabb Supermant láthassunk, emellett DeKnight Daredevil-es, valamint Smallville-es múltja jó ajánlólevélnek bizonyulhat. Mivel Flash első különálló kalandja a Flashpoint lesz, amely előre láthatólag az egész univerzumnak ad egy kiadós rebootot, a tónusváltás talán még az első rész rajongóit sem zavarná. Ti mit gondoltok? Szerintetek jó lenne DeKnight rendezőnek, vagy inkább valaki más?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.