Hirdetés

Hallgasd meg az Igazság Ligája teljes soundtrackjét!

|

Danny Elfman az 1992-es Batman visszatér után ismét egy DC-szuperhősfilmen dolgozott, ő komponálta az Igazság Ligája dallamait és ezúttal sem végzett fércmunkát. Hallgassátok meg, hogy milyen zenék csendülnek majd fel a film alatt.

Hirdetés

Danny Elfmant egyértelműen a legnagyobb zeneszerzők között tartjuk számon, aki legújabb munkája, az Igazság Ligája esetében is igazi különlegességekkel készül a rajongóknak, hiszen a soundtrack megidéz olyan ikonikus dallamokat is, mint John Williams Superman-témája, Hans Zimmer Wonder Woman-tétele vagy éppen a saját klasszikus Batman-szerzeménye. De helyet kapnak az albumon más érdekességek is, mint például a trailerek alatt felcsendülő Come Together Gary Clark Jr.-tól és Junkie XL-től. 

Hirdetés

A Spotify-on már az összes dal hallgatható, alább végigzongorázgatjátok (a címek enyhén SPOILERESEK lehetnek, szóval csak az kattanjon rá, akit ez nem zavar!). 

Az Igazság Ligája november 16-án kerül a hazai mozikba, az első rövid véleményeket más olvashatjátok is róla, amik alapján reménykedhetünk a minőségi szórakozásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.