Hirdetés

Kardfog majdnem felbukkant a Loganben

|

Az adamantiumbetyár ősellensége kis híján kapott egy cameót a Loganben.

Hirdetés

A most bemutatott Logant a pajzsukra emelték a kritikusok és a közönség is eddig jó véleménnyel van Hugh Jackman búcsújáról, ami remélhetőleg a pénztáraknál is kifizetődő lesz a Foxnak. A korábbi szereplők közül Jackmanen kívül csupán Patrick Stewart tette tiszteletét, de majdnem megvalósult egy harmadik visszatérő, Kardfog cameoja is.

Hirdetés

Ahogy nem rég mi is megfogalmaztuk, az X-Men Kezdetek: Farkasról kevés pozitívum mondható el, de az egyik ilyen az a Farkas ősellenségét (és testvérét), Kardfogat alakító Liev Schreiber volt. Korábban Schreiber is megpedzegette, hogy szívesen kivenné a részét a Loganből és most kiderült az egyik forgatókönyvíró, Scott Frank egy friss nyilatkozatából, hogy a rendező, James Mangold hogyan próbálta belepréselni a szkriptbe a mutánst.

Ha jól emlékszem, volt egy pillanat, amikor elgondolkodtunk rajta. Jim [Mangold] ötlete volt, hogy menekülés közben térjenek be egy városba, ahol Kardfog segítségre szorul. [Kardfog] Azért lett volna ott, mert segítségre volt szüksége... Nem esküdnék meg rá, de akkor úgy véltük, hogy ezt érdekes lenne látni. És valamiért nem csináltuk meg.

Pedig bizonyosan jó lett volna Schreibert is látni pár perc erejéig, de ez a rajongók részéről már csak vágyálom marad, már csak azért is, hogy egy méltóbb filmben szerepelhessen, mint a Kezdetek volt. A Logan tegnap óta látható a mozikban, akit pedig érdekel, hogy milyen egy véres neo-western szuperhős köntösben, az amint teheti, vegye az irányt az első mozi felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.