Hirdetés

Kate McKinnon is sorozatot készít Joe Exoticról

|

Az SNL-es színésznő a hírhedt Carol Baskin szemszögéből közelíti meg a nagy port kavart témát.

Hirdetés

A Netflix dokusorozatának hála egyre többen próbálják meglovagolni a Joe Exotic vonatot. Először a CBS Television jelentette be, hogy adaptálják a Tigriskirály történetét Nicolas Cage főszereplésével, most pedig az NBCUniversal Television és Kate McKinnnon dédelgetnek hasonló terveket. A csavar ezúttal annyi, hogy Joe helyett az ő legfőbb riválisának, Carol Baskinnak a szemszögéből láthatjuk az események kibontakozását.

Hirdetés

Baskin a nagymacskák védőszentjeként díszeleg, aki azért kerül konfliktusba Joe "Exotic" Schreibvogelel, mert az rossz körülmények között tartja állatait, amelynek tetejébe próbál annyi pénzt kipréselni belőlük, amennyit csak lehet. Idővel azonban maga Carol is gyanúba keveredik ködös múltja miatt, ami egy gyilkossági kísérletig torkolló párharchoz vezet kettejük között.

A főszerep betöltése mellett McKinnon az írói szobában is tevékenykedni fog, munkáját pedig Etan Frankel, Hernan Lopez, Marshall Levy és Aaron Hart segítik. Az NBC egy feltörekvő modellt fog követni a széria prezentálását illetően, miszerint először televízióban mutatkoznak be az epizódok (USA Network), majd rögtön utána streamingen is visszanézhetőek lesznek (Peacock). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.