Hirdetés

Kedvcsinálót kapott Herendi Gábor új filmje, a Toxikoma

|

Szabó Győző azonos című drogvallomását filmesíti meg a népszerű magyar rendező.

Hirdetés

Megérkezett az első rövid előzetese a Kincsem és a Valami Amerika-filmek rendezőjének legújabb alkotásához, a Toxikomához. A dráma a Szabó Győző által írt, rendkívül személyes azonos című könyv alapján készül, melyben a színész életének egy sorsfordító időszakáról mesélt.

Hirdetés

A könyv és a készülő film egyaránt egy vidéki fiatal srácról szól, aki a fővárosba kerülve élete egyik legnehezebb időszaka előtt állva a drogfüggőség könyörtelen útvesztőjébe tévedt. Az eredetileg grafikus és játékkészítő Győző valahogyan a színészet világában köt ki, ám a fiatalember felismerte, hogy karrierje és magánélete érdekében muszáj segítséghez fordulnia függéségével. Ekkor találkozott először a ma már közismert pszichiáterrel, Csernus Imrével.

Szabó Győző szerepében Molnár Áront láthatjuk majd, akinek játékára az elmúlt években A mi kis falunkban, vagy akár az X - A rendszerből törölve c. magyar krimiben lehettek figyelmesek a nézők, míg Csernus doktor személyében Bányai Kelemen Barnát üdvözölheti a közönség. A két férfi egojának folytonos ütközése kulcsfontosságú eleme lesz Herendi Gábor filmjének.

A Toxikoma a tervek szerint október 22-én kerül a mozikba, amennyiben a járványhelyzet nem szól majd közbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.