Hirdetés

Thanos győz és Monstress - Fenevad képregényekkel erősít a Fumax

|

Április 25. és 28. között kerül megrendezésre a 26. Könyvfesztivál, ahol a könyves újdonságok mellett két igazán remek képregény is bemutatkozik.

Hirdetés

Biztosra veszem, hogy a geek közösség nagyobbik részét jelenleg a Trónok harca utolsó évada, valamint a Bosszúállók: Végjáték premierje tartja lázban, viszont akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapi hype-cunamiból, azoknak jó hír, hogy április 25-én nyitja meg kapuit a Millenárison a 26. Könyvfesztivál, ahol természetesen a Fumax is képviselteti majd magát. 

Hirdetés

Reméljük a Fumax kiadót senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ők feleltek többek közt a remekül sikerült Marvel Kapitány képregény vagy az eddig két kötetet megélt Jessica Jones sorozat kiadásáért. A rengeteg hősökről szóló történet után azonban a kiadó gondolt egyet, és a Végjáték premierjére időzítve egy izgalmas újdonsággal szerette volna meglepni a Marvel rajongókat. A Thanos győz című kiadványuk ugyanis pontosan arról szól, amit a cím is sugall, vagyis az Őrült Titán a Végtelen háborúban látottakhoz hasonlóan megszerzi magának a hőn áhított győzelmet, amiért természetesen ezúttal is szörnyű árat kell fizetnie. De vajon mit tesz ennek a hatalomnak a birtokában? Ezt nektek kell kiderítenetek Donny Cates és Geoff Shaw képregényében. 

Persze a végtelen hype-ból is megárt a sok, így a Fumax azokra is gondolt, akik esetleg valami újdonságra, valami valóban szokatlanra vágynak a már jól ismert karakterek helyett. Nekik kiváló választás lehet az utóbbi évek egyik legnagyobb fantasy szenzációja, a hihetetlen díjesőt besöprő Monstress - Fenevad, Első kötet: Ébredés, amely egyszerre lopta be magát a képregényolvasók és a fantasy-rajongók szívébe. Már a fülszöveg is különleges sztorit sejtet: 

A világot felforgatta a szörnyű háború, amit az emberek gyűlölt ellenségeik, az arkánok ellen vívtak. Maika nem csak a fél karját, de szabadságát is elvesztette a harcokban, rabszolgaként adják el Zamora boszorkányainak, akik az arkánok véréből nyerik erejüket. Azt azonban még a nagyhatalmú mágusnők sem tudják, hogy a lány testében egy ősi, kozmikus erejű, éhező fenevad szunnyad, amely csak az alkalomra vár, hogy kitörhessen…

A Könyvfesztiválon ott lesz többek között a korábban már említett Marvel Kapitány, a Kingdom Come - A te országod és az HBO GO-n futó sorozat alapjául szolgáló Orgyilkos osztály is. Ti mire fogtok lecsapni ezek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.