Hirdetés

Nick Fury ezért nem hívta korábban Marvel Kapitányt

|

Előzményképregény válaszolja meg a kérdést, miért is nem bukkant fel Marvel Kapitány a világot fenyegető veszedelmek árnyékában ezidáig.

Hirdetés

FIGYELEM! Csak az olvassa el, aki már látta a Végtelen háborút!

A márciusban érkező Marvel Kapitány premierjének közeledtével jogosan vetődhet fel bennünk a kérdés, miszerint a Marvel Filmes Univerzum új karaktere hol volt az eddigi filmek idején, és miért nem segített be szuperhős csapatunknak, mikor a bajok megsokasodtak? 

Hirdetés

A Captain Marvel Prelude #1 képregény egy olyan előzménytörténet, amelyben Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány még fel sem bukkan, Nick Fury áll a fókuszban. A Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében mielőtt Fury is eltűnne Thanos népességfelező csettintése következtében, csipogójával üzenetet küld Marvel Kapitánynak. Ez a csipogó a képregényben is felbukkan, amikor el is hangzik Fury szájából, hogy Marvel Kapitány az utolsó eshetőség, és amíg van más lehetőség, őt nem veti be. 

A képregény alkotója, Will Corona Pilgrim hozzáfűzte, hogy Marvel Kapitány Nick Fury legerősebb fegyvere, és semmiképp sem akarta elvesztegetni a bevetését, kizárólag akkor, amikor már valóban kifogytak az opciókból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.