Hirdetés

Két folytatást is kap a Különösen veszélyes bűnözők

|

A rablás soha nem érhet véget, főleg ha olyan sztárok adják hozzá a nevüket, mint Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds.

Hirdetés

Kritikailag kevésbé, nézettségben annál inkább élen jár a Netfilx-statisztikákban a Különösen veszélyes bűnözők, ami a Deadline értesülései szerint már rögtön kettő folytatást is tartogat a későbbiekre. A sztárhármas (Gal Gadot, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds) várhatóan visszatér, és ha igazak a hírek, az akciófilm rendezője, Rawson Marshall Thurber már elkezdett dolgozni a két rész forgatókönyvén. 

Hirdetés

A forgatási munkálatok 2023-ban kezdődnének meg, és a tervek szerint Beau Flynn, Dwayne Johnson, Hiram Garcia és Dany Garcia is visszatérnek producerként, ami azt jelenti, hogy Johnson produkciós cége, a Seven Bucks Productions továbbra is kiveszi részét a projekt gyártási folyamatából. 

Érdekes viszont, hogy Thurber egy novemberben készült interjújában a Collidernek azt mondta, hogy nem dolgozik a folytatások szkriptjén, ugyanakkor beszélt arról is, hogy volt-e már korábban dolga folytatásokkal rendezőként és forgatókönyvíróként: 

Még sosem készítettem folytatást ezelőtt. Ha nekem kellene leforgatni a Különösen veszélyes bűnözők új részét, az lenne az első, hogy folytatáson dolgozok... igen, úgy gondolom, hogy ha kitűzöl egy célt és eléred, az a következő lépés, hogy azt megugrod. 

A Különösen veszélyes bűnözők már megtekinthető a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.