Hirdetés

Két prehisztorikus sorozattal enyhíthetjük a dinóhiányunkat

|

Az NBC a Surviving Earth, míg a Channel 5 a Dinosaur - With Stephen Fry című sorozatokkal igyekeznek meghódítani a dinómániás nézőket.

Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom nemcsak a Jurassic Park/World franchise-t zárta le, hanem egyben azt is jelentette, hogy most pár évig minden bizonnyal nem kapunk újabb dinós blockbustert, ami a dinómániás nézők számára mindenképp csalódáskeltő. Gond azonban egy szál se, hiszen a Világuralom farvizén evezve már az AppleTV+ Prehistoric Planetje is próbálta kárpótolni a rajongókat, most pedig két újabb dokumentumsorozat fog érkezni.

Hirdetés

A Paramounthoz tartozó Channel 5-ra a Dinosaur - With Stephen Fry című sorozat készül, melyet a legendás brit színész, Stephen Fry fog narrálni. A négyrészes széria a jura és kréta időszak különböző élőhelyeire fogja a nézőket kalauzolni, kiegészítve szakértők interjúival.

Az NBC közben egy más koncepciójú, de prehisztorikus élőlényeket szintén felvonultató tartalmat fog gyártani, ami a Surviving Earth címre hallgat. Az alkotók, főként a jelenünkre és a jövő veszélyeire reflektálva, a Föld korábbi kihalási eseményeit járják majd körbe, bemutatva azt is, hogy hogyan reagált az ÉLET a katasztrófákra. Az elmúlás és újjászületés örök ciklusa talán az emberiségnek is adhat egy-két kapaszkodót, hogyan is vészelhetnénk át a klímaváltozás miatt egyre valóságosabbá váló újabb kihalási eseményt. A Surviving Earth a Peacockon fog debütálni.

Ti nézni fogjátok ezeket a sorozatokat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.