Hirdetés

Csodás trailert kapott Sir David Attenborough dinós sorozata, a Prehistoric Planet

|

A Prehistoric Planet a Föld 66 millió évvel korábbi állapotába nyújt betekintést.

Hirdetés

Még a hónap elején tettük mi is hírré, hogy az AppleTV+ és az immáron a Föld bajnokaként regnáló Sir David Attenborough párosa egy prehisztorikus dokumentumfilm-sorozattal igyekszik majd a kanapéba ültetni a nézőket alig pár héttel a Jurassic World: Világuralom premierje előtt. A május 23-tól 27-ig naponta megjelenő sorozat most egy új kedvcsinálóval rukkolt elő a dinómániás nézőknek, ami valóban nem mindennapi kalandot ígér.

Hirdetés

A mostani előzetes már lerántja a leplet az epizódok potenciális szereplőiről: kapunk majd T-Rexekről, Pterodactylusról, és egyéb növényevőkről is információt, nem is beszélve a 66 millió évvel korábbi óceánokban zajló eseményekről. A Prehistoric Planet igyekszik a jelenlegi tudomány állását tükrözni, azaz például a Velociraptorok egyáltalán nem olyan méretben fognak felbukkanni, mint ahogy azt a Jurassic Park és World filmeken keresztül megismertük, hanem pulykaméretben, teljes tollazattal. Ettől persze még nem jött meg a kedvünk a velük való fogócskázásra.

A ti kedveteket meghozta az új előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.