Hirdetés

Két részletben érkezik az Ozark utolsó évada

|

A pénzmosó Jason Bateman története a végéhez közelít.

Hirdetés

A minap jelentették be, hogy az évadról évadra egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ozark sorozat hamarosan a végéhez ér. Jason Bateman, a Förtelmes főnökök, Az ítélet: család vagy éppen az Éjszakai játék sztárja nemcsak színészként, de rendezőként is helytállt ennél a sorozatnál - sőt, utóbbiként még egy Emmy-díjat is bezsebelt, ami kapcsán díjátadói reakcióját lehetetlen elfejteni. A jelenleg Netflixen futó sorozat harmadik évada idén márciusban vette kezdetét, és nagyon úgy fest a dolog, hogy még egy szezont élhet meg, ami egyben a lezárást is magában foglalja.

Hirdetés

Ezen bejelentésen kívül még annyit osztottak meg velünk, hogy előreláthatóan 14 darab epizódot fog tartalmazni az utolsó évad, vagyis néggyel többet a korábbiaknál. Ám hasonlóan a BoJack Horseman hatodik felvonásához, jelen esetben is két részre lesz szedve, külön-külön fog megjelenni az évad. Mi abszolút támogatjuk ezt a döntést, inkább dolgozzanak rajta még és szedjék több részre, minthogy gyorsan, határidőre összecsapják az egészet. Előzetes megjelenési dátumról még nem esett szó.

Ti mire számítotok a negyedik évad kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.