Hirdetés

Két tucat új képpel készülhetünk a Trónok harca 7. évadára

|

Egy kicsit könyebbé teszik a várakozást a Trónok harca új képei.

Hirdetés

Alig egy hónap van már csak hátra a Trónok harca 7. évadának premierjéig, amelyben előreláthatólag rengeteg olyan dolog fog végbe menni, amikre már a sorozat eleje óta várunk. Ha még nem láttátok az új szezon izgalmas előzetesét, akkor mindenképpen csekkoljátok le, aztán legeltethetitek a szemeiteket a gyönyörű fotókon.

Hirdetés

Az előző évad végén láthattuk, amint Daenerys (Emilia Clarke) kihajózott Westeros felé. A trón jogos örökösét és sárkányait Cersei (Lena Headey) várja majd Királyvárban, aki biztosan nem adja át önként királynői címét. Eközben északon az Éjkirály és hordája fenyegetően közeledik a Fal felé, a háború pedig elkerülhetetlennek tűnik.

A július 16-án visszatérő sorozat új évada azért is lesz érdekes, mert idén minden eddiginél hosszabb fináléval készül az HBO, ami közel 90 perces lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.