Hirdetés

A Nagy Háborút hirdeti a Trónok harca 7. évadának első előzetese

|

Hatalmas összecsapásokat ígér a Trónok harca új szezonjának trailere.

Hirdetés

A sorozat sztárjai már elmondták, hogy ez az évad pörgősebb lesz az eddigieknél, ezt pedig a friss és ropogós első trailer is megerősíteni látszik. A Trónok harca 7. évadában Daenerys Targaryen végre megérkezik Essosból Westerosba, hogy visszakövetelje a vastrónt. Mindeközben északon az Éjkirály és közelgő hordája még ennél is nagyobb fenyegetést jelent a birodalomra.

A Trónok harca 2017. júlis 16-án tér vissza az HBO műsorára. Főbb szerepekben Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Sophie Turner, Maisie Williams és Jonathan Pryce.

Mit szóltok az első trailerhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.