Hirdetés

Két újabb színész csatlakozott az élőszereplős Barbie filmhez

|

A Warner Bros. nem egy szokványos adaptációt készül tető alá hozni.

Hirdetés

Sok fejvakarást idézhetett elő a hír, amikor a Warner Bros. bejelentette, hogy élőszereplős Barbie filmet fognak készíteni. Margot Robbie volt az első bejelentett név, amely választást meg sem lehetett kérdőjelezni a limonádé projekt kapcsán. Azonban amikor már Ryan Gosling is csatlakozott Kenként, talán még a legvérmesebb kritikusok is megálltak egy pillanatra, hogy talán ez az új film mégsem egy komolytalan adaptáció lesz.

Hirdetés

Ez utóbbi felvetést tovább erősítve ezúttal a Shang-Chi színésze, Simu Liu nevét hozták szóba a projekttel, aki a pletyka szerint már a tárgyalás utolsó fázisaiban jár. Korábban America Ferrera is csatlakozott az Oscar-díjas Greta Gerwig által rendezendő filmhez, egy meg nem nevezett szerepkörben. A sort pedig a magyarok számára kedves, az Animal Cannibals nótát, a Józsefvárost elrappelő Kate McKinnon zárja.

Margot Robbie már 2020-ban kihangsúlyozta, hogy nagy meglepetésre számítsunk a Barbie-film kapcsán, mely teljesen más vizekre fog evezni, mint amire a cím alapján asszociálnának a nézők. Nos, az újabb casting hírek után talán tényleg nem volt blöff ez a kijelentés.

Ti nektek van tippetek, hogy mégis milyen filmet kotyvasztanak a Warner boszorkánystúdiójában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.