Hirdetés

Rendezőre talált a Margott Robbie fémjelezte Barbie-film

|

Méghozzá egy igen neves filmes képében.

Hirdetés

Először 2019-ben hallottunk arról, hogy a Warner Bros. élőszereplős filmet tervez készíteni Amerika leghíresebb játékbabájáról, melyben korunk egyik leghíresebb színésznője, Margot Robbie alakítja majd Barbie figuráját, ám ezt követően egy rendező és forgatókönyvírói pletykát leszámítva semmi hírt nem lehetett hallani a projekt felől. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A napokban ugyanis több, egymástól független forrás is lehozta, hogy a rendezői székbe az a Greta Gerwig került, aki a 2018-as Lady Bird című első nagyjátékfilmjével rögtön letette a névjegyét a filmiparban, hiszen két Oscar-díjra is jelölték őt a műért (a film pedig összesen 5 jelölést gyűjtött be), míg következő filmjével, a Kisasszonyokkal szintén eljutott az Oscar-jelölésig.

A rendezőnő egyébként már 2019 óta a projekt fedélzetén tartózkodik, idáig azonban csak mint forgatókönyvíró volt leszerződtetve. A stúdió emellett azt is bejelentette, hogy a film forgatása 2022 elején kezdődik meg a londoni Leavesden stúdióban, a premierre pedig valamikor 2023-ban számíthatunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.