Hirdetés

Ryan Gosling lehet Ken a készülő Barbie-filmben

|

Na ezt nem láttuk jönni!

Hirdetés

Sokáig fel sem tudtuk fogni, hogy miért tervez egy élőszereplős filmet készíteni a Warner a világ leghíresebb játékbabájáról, az meg aztán egyenesen szürreálisnak tűnt, hogy ezt az alkotást valaha várni fogjuk. És mégis, ahogyan érkeznek a produkcióról a casting és egyéb hírek, úgy kezd egyre inkább érdekesebbé válni az egész.

Hirdetés

A Deadline legújabb értesülései szerint ugyanis a stúdió nem mást szemelt ki Margot Robbie Barbie-jának a társának, Kennek a szerepére, mint korunk egyik legnagyszerűbb színészét, a kétszeres Oscar-jelölt Ryan Goslingot. A portál belső forrásaira hivatkozva megtudta, hogy a Warner már korábban megkereste a színészt, aki azonban akkor a sűrű időbeosztása miatt visszautasította a szerepet. Ám a film elhúzódó előkészületeinek köszönhetően mégis lett ideje elvállalni a produkciót, és hamarosan már alá is írhatja a szerződést.

A filmet egyébként a Lady Bird és a Kisasszonyok rendezője, Greta Gerwig szerzi majd, melynek forgatókönyvét férjével, Noah Baumbachhal (Házassági történet) közösen írják. A tervek szerint a forgatás valamikor 2022 elején kezdődik meg a londoni Leavesden stúdióban, a premierre pedig 2023 folyamán számíthatunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.