Hirdetés

Ketten rendezik a Kedvencek temetője remake-jét

|

Stephen King idei éve fantasztikusan sikerült, a stúdiók pedig vérszemet kaptak és már nem csak a régi könyvekhez, hanem a filmekhez is visszanyúlnak.

Hirdetés

Stephen King történetei, egy-két kivételt leszámítva, csak olvasás közben tudták igazán megrázni, megérinteni az embert. Amikor megpróbálták a többnyire a főszereplők lelkében zajló eseményeket vászonra vinni, sajnos elég gyakran kudarc lett a vége. Ezért nem is volt csoda, hogy amikor meghallottuk, hogy újabb King adaptáció közeledik, nem lelkesedtünk igazán. Idén azonban valami olyasminek lehettünk szemtanúi, ami mindent megváltoztatott.

Hirdetés

Elég csak a leghangosabb és talán legnagyobb sikerre, az "Az"-ra gondolni, de említhetnénk a Netflix-re készült "Gerald's Game"-et, vagy a korábban bemutatott "11.22.63."-at, hiszen ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a King-adaptációk renoméja fényesebben csillogjon, mint eddig bármikor. A stúdiók pedig az "Az" gigantikus, nézőket lebegtető sikerét látva nem restek meglovagolni a friss királyi hullámokat.

A Paramount Pictures majdnem harminc évvel a Kedvencek temetője premierje után bejelentette, hogy elkészítik King ezen horrortörténetének feldolgozását. Az 1989-es film kapott anno egy második részt is, de nem lett sikeres. A remake írói közt megtalálhatjuk Jeff Buhlert (Éjféli etetés) és David Kajganich-ot (Vakító napfényben) is. A rendezői székbe pedig nem egy valaki, hanem rögtön ketten ülnek. Kevin Kolsch és Dennis Widmyer számára nem ez lesz az első közös projekt, hiszen a "Tiszta tekintet"-en (Starry Eyes) és a "Scream-sorozat"-on már együtt dolgoztak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.