Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Thor 4. részének első előzetese!

|

Szerelem és mennydörgés Waititi-módra.

Hirdetés

Igazi kánaán vár a következő hónapokban a Marvel rajongókra, hiszen egymást követik majd az izgalmasabbnál izgalmasabb projektek. Miközben már javában zakatol Holdlovag sorozata, addig májusban érkezik Doktor Strange kalandja az Őrület Multiverzumába. Ezt követően pedig nyáron beszáguld a Taika Waititi rendezésében készült Thor 4. része is, a Love and Thunder (magyarul Szerelem és mennydörgés), amelyhez végre megkaptuk az első kedvcsinálót.

Hirdetés

A kedvcsináló látványos, valamint a Waititire jellemző humoros, és stílusos jelenetekben gazdag, miközben minden fontosabb szereplő felbukkan: Chris Hemsworth Thorja és Tessa Thompson Valkűrje mellett itt lesznek A galaxis őrzői is, csak úgy, mint Korg (Taika Waititi), valamint Natalie Portman (Jane Foster), akit először pillanthatunk meg a női Thorként, és van egy olyan érzésünk, hogy lopni fogja a showt. Végül, de nem utolsó sorban bemutatkozik majd a filmben Christian Bale is, mint a főgonosz Gorr, az istenek mészárosa, akit azonban egyelőre rejtegetnek a marketingesek.

A film története egyébként a híres "The Mighy Thor" című képregényen alapszik, a premier pedig 2022. július 8-án esedékes a mozikban. Ja, és egy cameo erejéig ismét láthatjuk majd az asgardi színháztársulatot is néhány neves színésszel.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.