Hirdetés

Kevin Feige beszélt a Skrullok MFU-s jövőjéről

|

Nem a Marvel Kapitányban láthattuk utoljára azt a földönkívüli fajt, akikhez egy jelentős történetszál fűződik a képregényekben.

Hirdetés

Figyelem, SPOILEREK következnek a Marvel Kapitányra! Csak akkor olvass tovább, ha már láttad a filmet!

A Titkos Invázió azt a történetfolyamot takarja, amikor a Skrullok átveszik a Föld lakosságának egy jelentős részének a helyét, köztük ismert képregényes karakterekét is. A bolygó elfoglalására irányuló terveiket hosszú ideje szövik és mire fény derül céljukra, akkor már olyan szinten beépültek az emberek közé, hogy még a Bosszúállók sem tudják kiben bízhatnak.

Hirdetés

A Marvel Kapitány most csavart egy jó nagyot az ismert formulán és sikerült meglepetést okoznia a nézők számára. Az egyértelműen gonoszoknak kikiáltott Skurllokról kiderül, hogy valójában a háború áldozatai és csupán az elől szeretnének elmenekülni. Legalábbis a Talos vezette csoportra ez igaz, viszont Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke szerint a Skrullok között sem szent mindenki.

"Ahogyan nem minden ember gonosz, de nem is jó mindenki, úgy azt hiszem, hogy a Skrulloknál is különböző erkölcsök lépnek érvénybe. Az ő képességeikkel csábító lehet átesni a ló túloldalára. Jó dolog, hogy bemutathattuk ezt a koncepciót és majd meglátjuk, hogy hová tart."

A filmben látott csoport csupán egy apró részét képezi a faj tagjainak, így bőven lehetnek még rosszakaróink szerte a galaxisban. Persze az is megeshet, hogy már köztünk élnek. Nem biztos, hogy minden Skrull elhagyta a bolygót azok közül, akik Talossal érkeztek a Földre 1995-ben.

"Ahogyan a végén láthattuk, már a jelenben csatlakozik hozzánk újra Marvel Kapitány,"-folytatta Feige. "Viszont a távollétében töltött évek erős táptalajt nyújtanak potenciális történetek számára."

Nekünk tetszene az az ötlet, hogy a következő Marvel Kapitány film már ne egy szóló kaland legyen, hanem sokkal inkább az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz hasonló csapatmozi, amiben ezúttal a Skrullok inváziója kerülne feldolgozásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.