Hirdetés

Az új Jumanji színésze újraforgatná Robin Williams másik klasszikusát is

|

Egyelőre még fogalmunk sincs, hogy milyen lett a Jumanji: Vár a dzsungel és mennyire tartja tiszteletben az eredetit, viszont a film egyik színésze már tudja, hogyan folytatná, méghozzá Robin Williams egy másik klasszikusával.

Hirdetés

Nemsokára, december 21-től hazánkban is látható lesz a Jumanji: Vár a dzsungel, amelyben Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black és Kevin Hart ragadnak egy videojátékos világban. Az első vélemények arról számoltak be, hogy meglehetősen szórakoztató vígjáték-kalandot hozott össze Jake Kasdan (Narancsvidék, Rossz tanár, Szexvideó), de mi azért inkább a saját szemünknek hiszünk. Viszont az egyik színész, Hart már a folytatáson gondolkodik. 

Hirdetés

No nem a Jumanji folytatásán, hanem van már elképzelése róla, hogy Robin Williams mely klasszikusát támasztaná fel szívesen egy remake formájában. A CinemaBlendnek adott interjújában a Pofázunk és végünk, a Központi hírszerzés és más vígjátékok sztárja elárulta, hogy mi jár a fejében jelenleg: 

"Maradnék a Robin Williams vonaton és azt mondom, hogy szívesen bújnék Mrs. Doubtfire bőrébe. A film mindkét karaktere elképesztő teljesítmény volt Williamstől, szívesen játszanám el ezt a szerepet."

Az 1993-as Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van Robin Williams, Sally Field és Pierce Brosnan szereplésével, Chris Columbus rendezésében mindösszesen 25 milliós költségvetésből több mint 440 millió dollárt termelt, így nem csoda, ha Hart ezt szemelte ki egy remake-re, azonban szerencsére egyelőre ez még csak az ő vágya, producerek még nem álltak be mögé. Bár ha a Jumanji: Vár a dzsungel jól teljesít, talán még az is megeshet. És akkor kapnánk egy újabb Gagyi mamit, csak éppen más köntösben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.