Hirdetés

Valaki máris bejelentkezett a Flashpointos Joker szerepére

|

A galaxis őrzői és a Jumanji remake színésznőjének minden vágya, hogy Jack Nicholson, Heath Ledger és Jared Leto után ő is eljátszhassa az Őrült Bohóc szerepét a Flash filmben, amely a méltán népszerű Flashpoint történetszálat hivatott feldolgozni.

Hirdetés

Mióta az idei Comic-Conon bejelentette a Warner Bros., hogy az Ezra Miller főszereplésével készülő önálló Flash film címe Flashpoint lesz, amely a rajongók által imádott képregénysztorin alapul, azóta folyamatosan érkeznek a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy vajon a kiadó hogyan adaptálja azt a vászonra. Vajon megtartja a kontinuitást és a Batman Superman ellen elején bemutatott Wayne házaspár, Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan lesznek a villámgyors hős által létrehozott új idővonal Batmane és Jokere, vagy valaki egészen más? Esetleg átalakítják a történetet és másképp történik?

Hirdetés

Amíg hivatalosan bejelentik a részleteket, addig is jó érzés elgondolkodni a lehetőségeken. Jeffrey Dean Morgan korábban már jelezte, hogy örömmel eljátszaná a Denevérembert, most pedig a női Joker szerepére jelentkezett be egy színésznő. Karen Gillan elsősorban A galaxis őrzői első és második részéből, valamint a Doctor Who sorozatból lehet ismerős, de ő az egyik főszereplője a Jumanji remake-nek is. Gillan a hétvégén részt vett a SuperCon eseményen is, ahol egy kérdezz-felelek során megérdeklődték tőle, hogy kit alakítana szívesen a Marvel Filmes Univerzumon kívül. A színésznő meglepő választ adott: 

Hű, mondathatok DC-s karaktert is? Oké, akkor tőlük mondok és Jokert játszanám el szívesen, a női változatot.  

Amikor valaki felvilágosította, hogy a közelgő Flashpoint mozi pont egy női Jokert vonultathat fel, Gillan egyből izgatott lett és hozzátette: 

Ez az én nagy esélyem! Valaki hívja fel őket nekem és mondja meg, hogy vállalnám! 

Már csak a Warner Bros. illetékesein múlik, hogy kit láthatunk majd a Flashpointban. Ti kit látnátok szívesebben Jokerként? Lauren Cohant vagy Karen Gillant?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.