Hirdetés

Kevin Hart lesz A nagy kiruccanás remake főszereplője

|

Az 1988-as vígjáték remake-jében a nagydumás standupos, Kevin Hart fogja játszani a főszereplőpáros egyikét. De ki lesz a másik?

Hirdetés

Dan Aykroyd és John Candy főszereplésével még 1988-ban debütált A nagy kiruccanás, aminek története, hogy egy apa családját nyaralni viszi egy tóparthoz, viszont a pihentető nyaralás helyett a nem kívánt rokon ugrik be, és teszik tönkre a tóparti kiruccanást.

Hirdetés

A majdnem 30 éves film újragondolása már folyamatban van, a forgatókönyv megírásához Randall Green-t (Billions) szerződtették le, az egyik főszerepet pedig Kevin Hart kapta meg, aki mostanság a mozivásznon legtöbbet látott vígjátékszínész és igencsak felkapott humorista Hollywoodban (annak ellenére, hogy sokan viseltetnek ellenszenvvel iránta).

A másik szerepet eljátszó színészről még nem tudni semmit, de előző munkái során Ice Cube, avagy Dwayne Johnson jöhetne leginkább szóba. Örültök a remake-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.