Hirdetés

Kevin Spacey hátborzongató videóval készült karácsonyra

|

A rendkívül tehetséges és szexuális zaklatással vádolt színész az ünnepek alkalmából ránk hozta a frászt.

Hirdetés

Hogy a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey korunk egyik legzseniálisabb színésze, az nem is lehet kétséges. Közönséges bűnözők, Hetedik, Szigorúan bizalmas, Amerikai szépség, House of Cards, hogy csak a  legzseniálisabb alakításokat említsük a színésztől. Spacey-t két éve szexuális zaklatással vádolták meg, aki többek között azzal reagált a vádakra, hogy bevallotta: meleg. Később egy névtelenségbe burkolózó masszőr is megvádolta őt, ám a tárgyalás előtt elhunyt. Bár tudomásunk szerint minden eddigi vádat ejtettek Spacey ellen, azonban a közvélemény továbbra is bizalmatlan a színésszel kapcsolatban és Hollywoodban sem terem számára túl sok babér, hiszen tavalyi filmje csúfos bukás lett. 

Hirdetés

Spacey korábban is előszeretettel posztolt ki olyan videót, amelyben leghíresebb karaktere, a Kártyavárból ismert Frank Underwood bőrébe bújva nyilatkozik, a mostani azonban talán minden eddiginél hátborzongatóbb, elég csak megnéznetek az arckifejezését és értelmezni azt, amit mond:

"Ugye nem gondoltad, hogy kihagyom a lehetőséget, hogy boldog karácsonyt kívánjak neked? Ez egy igazán jó év volt és hálás vagyok érte, hogy visszanyertem az egészségemet. Ennek fényében eszközöltem néhány változtatást az életemben. Szeretném, ha te is csatlakoznál hozzám. Ahogy átlépünk 2020-ba, szeretnék szavazni... arra, hogy legyen több jó ebben a világban. Ah igen. Tudom, mi jár a fejedben. Vajon komolyan gondolja? Halálosan komolyan gondolom. És ez nem olyan nehéz, bízz bennem. Legközelebb, ha valaki olyasvalamit csinál, ami neked nem tetszik, akár meg is támadhatod miatta... vagy vissza is foghatod magad és megléphetsz valami váratlant. Megölheted őket kedvességgel."

Vajon Spacey csak trollkodik velünk? Vagy tényleg teljesen komoly? Esetleg ahogyan a Trópusi viharban is hallhattuk, "összeolvadtak a csávók"? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.