Hirdetés

Kibérelhető a Reszkessetek, betörők! háza

|

Ami ezúttal csak nyomokban tartalmaz Kevin-csapdákat.

Hirdetés

A Reszkessetek, betörők!-láz valószínűleg sosem fog kiveszni a decemberi ünnepek nagy zsongásából, mert amellett, hogy a kereskedelmi televíziócsatornák ilyenkor csak a franchise valamelyik részének sugározásában tudnak gondolkodni, lehetőség nyílik december hetedikétől kibérelni Airbnb-n Kevinék legendákkal övezett kertvárosi házát egy estére. Valószínűleg csapdáktól és rablóktól mentesen. 

Hirdetés

A McCallister-szülők nagyobbik fia, Buzz (Devin Ratray) egy kis kedvcsinálóval invitálja a látogatókat: 

Sok karácsonnyal ezelőtt a McCallisterek Párizsba utaztak - legalábbis a család többsége. Bár azóta öregebbek és bölcsebbek lettünk (nekem például van egy saját biztonsági cégem), még mindig vevők vagyunk a felhőtlen kikapcsolódásra. Tehát mivel idén is elutaztunk az ünnepekre (ezúttal mindenki), szeretettel várok egy csapatnyi bajkeverőt a gyerekkori házamba december 12-én, akik szabadjára szeretnék engedni a bennük megbújó nyolcévest. *Ez nem egy verseny. Az oda-és visszaútért a vendégek felelnek. 

Na, de a lényeg: hogy néz ki a ház? Az uralkodó szín a piros és a zöld, amik az ünnepi hangulat receptjének alapvető részei, a díszletek pedig a 2000-es Grincs-filmet idézik. Ráadásként - ha mégis baj történne - ott lóg a bejárati ajtó felett a festékes vödör, ami tökéletes védelmet biztosít a betolakodókkal szemben. Nézzétek meg a helyet közelebbről az alábbi galériában: 

A kezdeményezés apropója az idei Home Sweet Home Alone című remake Archie Yates (Jojo Nyuszi) főszereplésével, ami a Disney+-on megtekinthető. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.