Hirdetés

Kibővült az Arnold Schwarzenegger-féle kémsorozat stábja

|

A Netflixre érkező szériához kilenc új színész csatlakozott.

Hirdetés

Még 2020-ban számoltunk be róla, hogy Arnold Schwarzenegger pályafutása során először egy sorozathoz kötelezte el magát, melynek jogai a Netflixnél landoltak. Azóta a projekt körül nyomasztó csend honolt, mígnem a napokban egy rakás új arc bejelentésével adott életjelet magáról a széria. A még mindig név nélkül árválkodó projekthez Jay Baruchel (Így neveld a sárkányodat, Itt a vége), Gabriel Luna (A SHIELD ügynökei, Terminátor: Sötét végzet), Fabiana Udenio (Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke), Aparna Brielle (Jay és Néma Bob reboot), Andy Buckley (A hivatal, Jurassic World), Milan Carter (Jószomszédok), Fortune Feimster (Hivatali karácsony), Barbara Eve Harris (Hétköznapi emberek), illetve Travis Van Winkle (Péntek 13, Transformers) csatlakoztak.

Hirdetés

A sorozat készítője, illetve showrunnere az a Nick Santora lesz, aki korábban a Szökésen vagy a Reacheren is dolgozott. Az executive producerek között pedig maga Schwarzenegger is feltűnik. Az alaptörténet nem változott: apa és lánya döbbenten realizálják, hogy a másik a CIA-nak dolgozik, amikor egy küldetés alkalmával pont egy csapatba állítják össze őket a CIA fejesei. A családtagok rádöbbennek, hogy nem is ismerik igazán egymást, így a várható akció mellett családi felfedezések és ezzel járó dráma, illetve humor is jellemezni fogja a sorozatot.

Schwarzenegger természetesen a szóban forgó apát, míg lányát a Top Gun: Maverickben is felbukkanó Monica Barbaro fogja alakítani. A nyolcrészesre tervezett első évadnak még nincs premierdátuma, de a mostani casting bejelentés után vélhetőleg felpörögnek a projekt körüli munkák, és akár jövőre megleshetjük Schwarzenegger első sorozatos performanszát.

Ti mire számítotok a projekttől?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.