Hirdetés

Kiderülhetett, hogy mikortól forog a Marvel Penge filmje

|

Két további másik Marvel-projekt munkálatai is hamarosan megkezdődhetnek.

Hirdetés

Továbbra is nagyon keveset tudunk a Marvel égisze alatt készülő új Penge filmről, amelyben a kétszeres Oscar-nyertes Mahershala Ali formálja majd meg a népszerű karaktert. A rendező Bassam Tariq kilétét és Az 5 bajtársban is szereplő Delroy Lindo csatlakozását leszámítva ugyanis még a premier pontos dátumát sem ismerjük. Egy új hírnek köszönhetően azonban most kiderülhetett, hogy mikor kezdődik a forgatása.

Hirdetés

A Production Weekly szakmagazin szerint ugyanis a film munkálatai csak 2022 nyarának végén kezdődhetnek meg Atlantában, ami minden bizonnyal kizárná a korábban pletykált 2022 októberi bemutatót. A Production Weekly által közölt szinopszis szerint pedig a Marvel Pengéje a képregény gyökereihez fog ragaszkodni: "Tragikus születése óta az ember-vámpír hibrid, Penge hosszú ideje próbálja megszabadítani a világot az olyan vámpíroktól, mint amilyen az anyjával is végzett. Az évek során elsajátította saját stílusát, hogy mindenféle szörny ellen feltudja venni a harcot." - áll a közleményben.

A Production Weekly e számában két másik Marvel-projekt gyártási dátumai is szerepelnek. Az egyik a Werewolf By Night, a Disney+ 2022-ben megjelenő Halloween-különlegessége, amelyet jövő év február és március között forgatják. A projekt cselekményéről kevés a részlet, azon kívül, hogy Gael García Bernal lesz a főszereplője.

A másik az Echo, amely a Disney+-on nemrég bemutatkozott Sólyomszem spin-off szériája lesz. A projekt szintén 2022-ben foroghat, egészen pontosan áprilisban, Atlantában. Ez pedig azt sugallhatja, hogy a premierje korábban lehet, mint amire a rajongók eredetileg számíthattak, és egy 2022 végén vagy 2023 elején esedékes debütálás már simán megvalósítható. Ennek a cselekményéről sem sokat tudni, azon kívül, hogy a középpontjában Echo lesz, egy siket indián karakter, akit Alaqua Cox alakít a Sólyomszemben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.