Hirdetés

Kiderült, hogy kik lesznek a Kémkölykök reboot főszereplői

|

Alakul a Netflix projektje.

Hirdetés

Április elején derült ki, hogy a Netflix rebootolja a Kémkölykök franchise-t, akkor viszont még semmi konkrétumot nem lehetett tudni az esetleges főszereplők kilétéről. Most viszont úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató megtalálta az új kémcsaládot, amelynek tagjai közül az egyiket már jól ismeri a közönség. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Zachary Levi (Shazam!), Gina Rodriguez (Mélytengeri pokol, Expedíció), Everly Carganilla, és az abszolút filmes újonc Connor Esterson lesznek a főszereplői a Netflix, a Skydance és a Spyglass koprodukciójában készülő filmnek.

Az eredeti tetralógiát is elkészítő Robert Rodriguez fogja írni (Racer Max társíróval együtt), rendezni és producerelni ezt az újragondolást is, amely egy új kémcsaládot mutat majd be a világnak. Ez lesz Rodriguez második családi filmje a Netflixre a 2020-as We Can Be Heroes című alkotás után.

A film története azt követően játszódik majd, hogy a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia felett átveszi az irányítást. Így ők maguknak is kémekké kell válniuk, hogy megmentsék szüleiket és a világot. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.