Hirdetés

Kiderült, ki keltheti életre a főgonoszt az élőszereplős Az utolsó léghajlítóban

|

Egy a franchise-t behatóan ismerő színész kapta meg a lehetőséget.

Hirdetés

A Netflixnél hosszú ideje készülőfélben lévő élőszereplős Avatar - Aang legendája sorozat munkálatait biztosan nem lehet sétagaloppnak nevezni, hiszen az eredeti rajzfilmet megalkotó páros tavalyi dobbantása után egészen idén augusztusig kellett várnunk arra, hogy végre valami megnyugtató hírt kapjunk az egyre inkább baljós előjelekkel operáló sorozatról. A casting bejelentése óta viszont ismét meglehetősen nagy csönd honolt a projekt háza táján, holott a főbb gyerekszereplők kilétén kívül még bőven lehet az alkotóknak miről mesélnie. 

Hirdetés

Ezt a hallgatást végre megtörte a széria főgonoszát, Tűz Ura Ozai-t életre keltő, többek közt a Hawaii Five-O-ból, illetve a Lost - Eltűntekből ismerős Daniel Dae Kim castingjának bejelentése, aki egyébként nem ismeretlen az Avatar világában. A színész ugyanis 2006-ban szinkronhangként már közreműködött az eredeti animációs sorozatban, ahol a Föld királyságát szolgáló Fong tábornok hangját kölcsönözte. Kim kapcsolata viszont itt még nem ért véget a franchise-zal, mivel később az Aang legendája folytatásaként funkcionáló Korra legendájában is feltűnt, a morálisan kissé megkérdőjelezhető iparmágnás, Hiroshi Sato szerepében.

A Netflix feldolgozása viszont nem az egyetlen Avatar projekt, amire a franchise rajongóinak érdemes rajta tartani a szemét a következő években, hiszen a Paramount által idén frissen létrehozott Avatar Studios - melyet az eredeti alkotópáros, Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezet - máris több olyan portékán dolgozik, amik biztosan nem okoznak majd csalódást az Avatar rajongóinak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.