Hirdetés

Kikerültek az első képek Rébusz előzménysztorijából

|

A Paul Dano által írt előzményképregény koncepciós rajzait és első oldalait a Comic-Conon mutatták be a nagyközönségnek.

Hirdetés

Márciusban, nem sokkal a Batman premierje után derült ki, hogy Paul Dano egy időre még nem szakad el Rébusz karakterétől, ugyanis képregényformában ír egy előzménysztorit hozzá. Bő négy hónappal később pedig a San Diego-i Comic-Conon mutatták be a koncepciós rajzokat, no meg az első oldalakat a szóban forgó képregényből.

Hirdetés

A megosztott tartalmak egyszerre lenyűgözőek és hátborzongatóak, hiszen bemutatják, ahogy Edward Nashton elkezd a nemrégiben felbukkant Batman után kutatni. A látottak végül arra inspirálják őt, hogy Batmanhez hasonlóan maszkos igazságosztóvá váljon - igaz, azt egészen másképp értelmezik Bruce Wayne-nel. Az egészben az a legnyomasztóbb, hogy Rébusz lényegében Batman első színrelépésével kelt életre.

A Riddler: Year One hat fejezetből áll, Dano sztoriját pedig a felnőtt részleg, azaz a Black Label égisze alatt Stevan Subic rajzolta meg. A képregény október 25-én fog megjelenni a tengerentúlon.

Ti el fogjátok olvasni, miként vált Nashton Rébusszá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.