Hirdetés

Killers of the Flower Moon - Dicaprio és Scorsese újra együtt dolgozhat

|

Igazi álomstáb dolgozhat az izgalmas Killers of the Flower Moon című regény filmváltozatán, ugyanis Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio mellett Robert De Niro is aláírhat.

Hirdetés

Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese már több alkalommal is dolgoztak együtt korábban (legutóbb éppen A Wall Street farkasa kapcsán, de ők készítettek el olyan klasszikusokat is, mint a Viharsziget és A tégla), de a gyümölcsöző kooperációnak még koránt sincs vége, hiszen a nagyszerű páros újabb projektet szemelt ki magának. Nem is akárkivel. 

Hirdetés

David Grann "Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI " című regényének adaptációja lehet a következő közös filmjük, amely egy megtörtént eseten alapul: az 1920-as években ugyanis az oklahomai Osage indiánok olajat találtak a földjükön, aminek következtében meggazdagodtak, ingatlanokat és autókat vásároltak, továbbá a gyerekeiket európai iskolákba kezdték el járatni, azonban a törzs több tagjai fogyatkozni kezdtek, titokzatos körülmények között haltak meg. Ahogy egyre inkább bonyolódott az ügy, bekapcsolódott a nyomozásba az FBI és annak fiatal igazgatója, J. Edgar Hoover is. A sors pikantériája, hogy DiCaprio korábban eljátszotta már Hoovert a Clint Eastwood által rendezett, 2011-es J. Edgar - Az FBI embere című életrajzi drámában, bár egyelőre nem tudni, hogy ezúttal is őt alakíthatná-e. 

A Deadline szerint Scorsese és DiCaprio erősen fontolgatják, hogy megvalósítják az adaptációt, ráadásul harmadikként szeretnék a rendező régi barátját, Robert De Nirót is beszervezni, akivel hamarosan a The Irishman című projektet hozzák össze.

Egyébként Grann egy másik könyvét, a The Lost City of Z-t is megfilmesítették, már láthattuk is belőle az első ízelítőt. 2017. április 17-én debütál James Gray rendezésében, a főbb szerepekben Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller és Tom Holland látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.