Hirdetés

Kína szerint túl hosszú lesz a Tenet ahhoz, hogy mozikba kerüljön

|

Attól félnek, hogy a több mint 2 és fél órás játékidő alatt nagyobb arányban terjedhet a vírus.

Hirdetés

Az elmúlt napokban nemcsak az derült ki, hogy Kínában július 20-tól újranyitnak a mozik, hanem a Tenet film játékidejének hossza is. Míg az első ténylegesen igaz, addig az utóbbi már több helyen is sántít. A legfrissebb híresztelések szerint Christopher Nolan új filmje 151 perces lesz. A gond csak az, hogy ez nem hivatalos adat: eddig sem Nolan, sem a Warner Bros. nem erősítette vagy cáfolta meg. Hogy mi az összefüggés a kettő között? Kína ezek alapján máris kimondta, hogy a Tenet túlontúl hosszú ahhoz, hogy náluk mozikba kerüljön.

Hirdetés

A Collider erősítette meg, hogy a kínai forgalmazók és vezetők elsősorban attól félnek, hogy a huzamosabb ideig egy légtérben tartózkodó nézők nagyobb eséllyel kaphatják el a fertőzést. Egy másfél órás alkotás esetében már "jobbak" az adatok, így fogalmazták meg azt, hogy jelen esetben a Tenetet ezzel a (még nem hivatalos) hosszával nem kellene mozikban vetíteni - legalábbis ott nem. Kína egyébiránt egy maximum kétórás cezúrát rendelt el a náluk vetítendő filmek terén. Az ügyhöz még nem szóltak hozzá a Warner Bros. vezetői.

Persze Christopher Nolan minden igyekezete ellenére tegnap óta a Tenetnek jelenleg még nincs bemutatódátuma sem, szóval ki tudja, milyen járványügyi szabályozások lesznek érvényben, amikor végre egyáltalán eljuthat a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.