Hirdetés

Kincsem megcsinálta, túl van a 300 ezredik eladott mozijegyen

|

Sokan sejtették, remélték és megtörtént. Kincsem lökheti a legnagyobbat a magyar filmiparon?

Hirdetés

A múlt héten azt írtuk, hogy közeledik a háromszázezredik Kincsem néző. Nos, nem hogy közeledett, de a múlt hétvégén úgy átvágtatott a magyar csodaló hátán a célszalagon, hogy csak tátjuk a szánkat.

Hirdetés

Múlt hétvégén, azaz péntek-vasárnap közel 20 ezren váltottak jegyet a Kincsemre, aminek köszönhetően immáron 305 881 nézőnél (és 407 millió forintos bevételnél) tart a Herendi Gábor (Valami Amerika, Magyar vándor) rendezte hazai blockbuster. Ezzel az eredménnyel pedig majdnem 40 ezerrel előzi a Filmalap eddigi éllovasát, a Saul fiát.

Nem tudni, meddig tart még Kincsem lendülete, de nagyon jó látni, hogy egy magyar filmre is ilyen kíváncsiak az emberek.

Forrás: Forum Hungary

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.