Hirdetés

Kincsem tovább vágtat, közel a 300 ezredik néző

|

Most már kijelenthetjük, a Kincsem az utóbbi évek legnézettebb magyar filmje.

Hirdetés

A Kincsem már a nyitó nézettségével megverte az elmúlt évek hazai filmtermését. Azzal, hogy az első hétvégéjén több mint 70 ezren váltottak rá jegyet, azonnal a toplisták élmezőnyébe ugrott. A rendszerváltás óta bemutatott magyar filmek közül csak A miniszter félrelép, az Üvegtigris 2., a Magyar vándor és a Szabadság, szerelem nyitott a Kincsemnél jobb nézettséggel.

Hirdetés

A magyar csodaló menetelése pedig a nyitány után is folytatódott és folytatódik is. Már közel 300 ezren nézték meg a Herendi Gábor rendezte, 3 milliárd forintból készült alkotást, melyről kritikánkat ide kattintva olvashatjátok el.

A legfrissebb, mai adatok szerint a Kincsem 286 395 nézőnél tart, ami több mint 380 millió forintos jegybevételt jelent. Ezzel a nézőszámmal pedig a Filmalap legnézettebb filmje lett, megelőzve az Oscar-díjas Saul fiát (268 ezer).

Forrás: Fórum Hungary

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.