Hirdetés

Végeztek a Kingsman 2 forgatásával, hamarosan jöhet a trailer

|

Kevés olyan franchise maradt, melynek a következő része igazán lázba tudna hozni minket. A Kingsman 2 viszont pont az üdítő kivétel, és bízunk benne, hogy a film megtekintése után ismételten elismerően csettinthetünk majd.

Hirdetés

Taron Egerton, a Kingsman főszereplőjét, Tökit alakító színész az éppen zajló Torontói Filmfesztiválon árulta el, hogy a Golden Circle néven futó folytatás forgatási munkálatai befejeződtek. A következő fázisban már csak az utómunkálatokkal lesz dolga a rendezői stábnak, hogy utána meglepjenek minket az első trailerrel.

Hirdetés

Ahogy már korábban Colin Firth is nyilatkozta, a színészek szerint fantasztikus lett a következő rész története, és Egerton sem volt rest ajnározni a folytatást.

"Nagyszerű lett. Éppen befejeztük a forgatást. Annyit tudok mondani, hogy sokan fogják eldobni az agyukat a film láttán."

Arra már Egerton is odafigyelt, hogy a dicséreteken túl semmi komolyabb részletet ne kotyogjon ki, úgyhogy az megállapítható, hogy a színészek legalább annyira elkötelezettek a titoktartásukat illetően, mint azt már a Star Wars újabb részeinél megszokhattuk egy másik franchise képviselőinél. Részünkről ez egyáltalán nem probléma, hisz szeretjük a meglepetéseket. Aki pedig már túlontúl kíváncsi, az a következő hónapokban úgyis megtekintheti majd a friss trailert, amiben ha minden poént nem is lőnek el, a Kingsman hangulatát biztos sikerül abban a 2-3 percben újra átadni.

A folytatásra Egerton és Firth mellett visszatér Mark Strong is, és olyan új arcok is felbukkannak, mint Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry, Elton John, illetve Julianne Moore. A rendezői székben ismét Matthew Vaughn foglal helyet, ami szintén bizakodásra ad okot, hogy ez a folytatás méltó lesz az elődhöz.

Ti mennyire várjátok már a Kingsman 2 első trailerét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.