Hirdetés

Jövőre jön a Kingsman 3

|

Már 2019-ben megkapjuk a Kingsman folytatását.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben jelent meg a Kingsman: Az aranykör, amely ugyan nem hozta az első rész színvonalát, mégis szórakoztató tudott maradni és a pénztáraknál sem termelt rosszul (104 millió dolláros büdzséből 410-et termelt globálisan), így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatódik. Főleg, hogy a mindkét részt író és rendező Matthew Vaughnnak saját elmondása szerint még sok ötlete van hozzá. Mi már leírtuk egy cikkben, hogy miket látnánk szívesen a Kingsman 3-ban, ami úgy tűnik, hogy előbb megvalósul, mint amire számítottunk. 

Hirdetés

Megerősítésre került, hogy a 20th Century Fox 2019. november 8-ra lőtte be az egyelőre ismeretlen című Kingsman folytatás premierjét, Matthew Vaughn pedig íróként és rendezőként is egyengeti a projekt sorsát. A tervek szerint jövő év elején kezdődhetnek meg a harmadik rész munkálatai és minden bizonnyal tartani is akarják majd a kinézett dátumot, hiszen a hasonló zsánerben mozgó James Bond 25 bemutatóját a rendezőcsere miatt 2020. februárjára tolták el. 

A szereplőkről annyit tudni, hogy Taron Egerton és Colin Firth biztosan visszatérnek, de az Aranykör befejezéséből kiindulva meglepődnénk, ha Channing Tatum és a Statesman csapata kimaradna a buliból. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Ti örültök a Kingsman 3 hírének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.