Hirdetés

A Kingsman rendezője rendezheti az Acélember folytatását

|

Matthew Vaughn megerősítette, hogy tárgyal az Acélember 2-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Több hónapos pletykát erősített most meg a Kingsman: Az aranykör rendezője, akit korábban szóba hoztak az Acélember folytatásával. Matthew Vaughn most elárulta, hogy valóban tárgyalt a Warner Bros.-al a következő Superman szólómoziról.

Hirdetés

Vaughn a HeyUGuys-nak adott interjút, akik a rendező jövőbeli terveire voltak kíváncsiak. Az immáron két Kingsman filmet maga mögött tudó direktor elárulta, hogy már a harmadik részen dolgozik, de nem ez az egyetlen projekt a szeme előtt.

"Nem tudom még, hogy mit fogok csinálni legközelebb, de voltak beszélgetéseim Supermannel kapcsolatban. Imádom Supermant."

Rengeteg kérdés és nem túl sok konkrétum merült fel eddig az Acélember folytatását illetően, de hol Henry Cavill ügynöke, hol pedig a Lois Lanet alakító Amy Adams nyugtatta azzal a rajongókat, hogy a második rész még továbbra is készülőben van. Most Matthew Vaughn felszólalása újabb jele annak, hogy a stúdió még mindig szeretné tető alá hozni a projektet és erre keresve sem találhatnának megfelelőbb személyt Vaughnál, aki az X-Men: Az elsőkkel, a Kick-Ass-el, na meg persze a Kingsmannel már bizonyította, hogy jó kezekben vannak nála a képregényadaptációk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.