Hirdetés

Kivágott jeleneteket is tartalmaz a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag Blu-ray kiadása

|

Pontos dátum ugyan még nincs, de rengeteg extrával érkezik majd a legutóbbi DC-s kaland a polcokra.

Hirdetés

Bár a kritikusok (köztük mi is) odavoltak a James Gunn-féle The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagért, a mozik pénztárainál már közel sem szerepelt olyan jól a film, sőt. A 185 millió dollárból készült kalandnak csak 162 millió dollárt sikerült összekaparnia világszerte, amely valószínűleg csúnyán a stúdió elvárásai alatti szereplést jelent. Ebben nagy szerepet játszhatott nemcsak a koronavírus, hanem a premier napi HBO Max-os megjelenés is.

Hirdetés

És mivel ilyen hamar véget ért a film mozis pályafutása, a Warner úgy látta jónak, hogy nemsokára már elérhetővé is teszi a filmet Blu-ray-en. Ezt maga Gunn erősítette meg nemrég a Twitter-oldalán, de azt hozzátette, hogy ennek a pontos dátumában nem biztos:

Ha odafigyelnék az e-mailjeimre, akkor talán pontos választ tudnék adni erre a kérdésre, de jelenleg túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy a leveleimet olvassam, hiszen éppen a Peacemaker (Békeharcos) sorozat vágásán és A galaxis őrzői 3. részének írásán dolgozom. De annyit tudok, hogy ez hamarosan megtörténik, nem kell rá már sokat várni, és rengeteg király extrával, kivágott jelenettel és kommentárokkal érkezik majd.

Bár Gunn azt nem részletezte, hogy milyen törölt jelenetekről is lesz majd szó, a rendező korábbi interjúk során már elárulta, hogy az egyik ilyenben Polka-Dot Man és The Tinker lesz a főszereplő, amelyet elmondása szerint mindenkinek látnia kell majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.