Hirdetés

Klasszikus Marvel rajzfilmsorozatok is elérhetőek lesznek a Disney+ kínálatában

|

Újabb címekkel bővült a Mickey egeres cég streaming csatornája, amit már egy országban elérhetővé is tettek.

Hirdetés

Ahogy Lee Christmas mondta a The Expendables - A feláldozhatók második részében; "a klasszikus mindent visz". És ezzel teljes mértékig egyet is értenek a Disney fejesei (elég csak az utóbbi években megjelent alkotásaik között szétnézni). Pontosan emiatt valamilyen szinten számítottunk is rá, hogy a teljes Fox stúdió megvétele több címmel fogja gazdagítani a már eddig is eléggé széles repertoárjukat. Az idén érkező streaming csatornájuk, vagyis a Disney+ pedig egy tökéletes helyet biztosítanak a nosztalgiára vágyóknak. Főleg az egyik legfrissebb hír kapcsán, miszerint a régi, már klasszikusnak számító Foxos animációs sorozatok is elérhetőek lesznek rajta.

Hirdetés

Olyan megkerülhetetlen szériákról beszélünk jelen pillanatban, mint az 1992-es X-Men, a '94-es Pókember, az 1979-es (!!) Póknő, a '94-es Vasember vagy éppen a szintén ezen évjáratú Fantasztikus Négyes. Aki a '90-es évek végén, a 2000-es évek elején volt gyermek valószínűleg hallott már ezekről a csodákról, sőt hétről-hétre nézte is a TV-ben őket. És ha figyelembe vesszük, hogy ezen gyerekek már rég felnőttek (vagyis pontosítva csak fizikailag persze), akkor nagy rá az esély, hogy ez lehet az utolsó érv az előfizetés mellett.

Mindezt pedig onnan tudjuk, hogy a Disney egyetlen országban elérhetővé tette a csatorna béta verzióját, méghozzá teljesen ingyen. Azon szerencsések, akik éppen Hollandiában laknak, már nagyban kukkolhatják az előre bejelentett sorozatok egy részét, beleértve ezen animációs szériákat is. És ha a novemberi premierdátumig tényleg náluk lesz csak elérhető a Disney+, akkor még egy nyomós okot tudunk felsorolni Hollandia kapcsán.

Ti előfizettek majd erre a streaming szolgáltatásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.