Hirdetés

A Kong: Koponya-sziget rendezője nem vállalja a Godzilla vs. Kongot

|

Jordan Vogt-Roberts elégedett a Kong: Koponya-szigettel, de köszöni szépen, az univerzum további építésében már nem kíván részt venni.

Hirdetés

A Warner Bros. a múlt hónapban engedte szabadjára az eddigi legtermetesebb majommal rendelkező Kong: Koponya-szigetet, ami nemcsak a szörny lakhelyét igyekezett jobban bemutatni, mint az eddigi verziók, de megágyazott a 2020-ban érkező Godzilla vs. Kong filmnek is. A nagy összecsapásra még egy rendezőt sem szerződtettek le, de ha van valaki, akire nem érdemes nagy tételekben fogadni, az Jordan Vogt-Roberts.

Hirdetés

A 185 millió dolláros büdzsével rendelkező Koponya-sziget eddig világszinten több, mint 559 millió dollárt söpört be, ami elég jó jel a kiépülőben lévő szörnyuniverzum számára. A  Screen Junkies News nem habozott megkérdezni Vogt-Robertset a továbbiakról, amire a direktor pozitívan és egyben negatívan reagált.

Szerintem én egyelőre végeztem az óriás szörnyekkel. Nézzék, nagyon büszke vagyok erre a világra, és úgy általában mindenre, de sokan felvetették, hogy 'Miért van szükségünk egy új Kong-filmre?' És nagyjából nekem is ez a véleményem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen furcsa végeredményt kaptunk és ezt a közönség is értékelte, és ennek szerettem volna hangot is adni. Ez tényleg egy formabontó blockbustere lett 2017-nek, és nagyon hálás is vagyok a Legendary-nek és a Warner Bros.-nek, hogy rám gondoltak. De a Godzilla vs. Kongot nem igazán érzem magaménak. Örülök annak, ahogy sikerült megalkotni Kongot, tetszik a belőle áradó energia, a sziget és ilyenek, de az összecsapás kicsit kemény dió lenne most nekem.

A szörnyek nagy találkozását a stúdiók nem bízzák a véletlenre. Egy külön írószoba ügyködik majd rajta, úgyhogy bárki is kapja meg a rendezői széket, kemény fába vágja a fejszéjét, legalábbis a Koponya-sziget rendezője szerint.

Mikor gyártottuk a Kongot, és azt a 15 percet, ami felvezeti az univerzumot, nagyon hangosan és irritálóan tiltakozhattam. Ez nemcsak egy franchise, egy univerzum, hanem a King Kong számomra maga a filmtörténelem. Sokan úgy ültek be a filmre, hogy nem érdekelte őket a Godzilla vs. Kong, sosem láttak még Godzilla-filmet, hanem Kongra voltak kíváncsiak, aki maga a történelem. Igen, megalapoz egy világot, tele van ilyen elemekkel, de örülök, hogy mindezek ellenére a stúdió engedett valami önállót alkotni.

A stúdiónak 3 éve maradt nyélbe ütni a két szörnylegenda küzdelmét, és még van idő eldönteni, hogy ki legyen ehhez a megfelelő rendező. Annyit már tudunk a Godzilla oldaláról, hogy a  Godzilla: King of Monsters filmre Michael Dougherty ígérkezett el. Talán ő lehet a megfelelő jelölt erre a feladatra? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.