Hirdetés

Sorozat készül a King Kongból

|

Hamarosan a tévéképernyőkre költözik a majmok királya.

Hirdetés

Egy hónapja került bemutatásra a Warner Bros. és a Legendary Pictures által készített legújabb King Kong mozifilm, a Kong: Koponya-sziget, amely egy kellemes kis kikapcsolódást hozott. Egy látványban és szörnybunyóban gazdag két órát egy minden eddiginél hatalmasabb Konggal megspékelve, ami mint tudjuk, nagyon is kellett, hiszen a jövőre érkező Godzilla 2 után a stúdiók egymásnak szeretnék ereszteni a két gigászi teremtményt. Most azonban úgy tűnik, hogy nem csak a nagyvásznon tűnhet fel a jövőben a titán. 

Hirdetés

Mint kiderült, a MarVista Entertainment és az IM Global partnerségre lépett és összefogtak, hogy először a franchise történetében a tévéképernyőkön is bemutathassák a Koponya-sziget és King Kong történetét, mely a modernizált folytatása lenne a klasszikus franchise-nak.

A projekt (melynek még meg kell találnia az otthont adó csatornát is) egy női főszereplőt és annak csapatát fogja nyomon követni, akik szép lassan fedezik majd fel a Koponya-sziget csodáit és rémségeit, valamint annak eredetét. A forgatókönyvet az Oscar-jelölt Jonathan Penner és Stacy Title szerzi majd, míg a produceri munkálatokat Danne Festa (Trollok) vállalta el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.