Hirdetés

Korhatáros sorozatként futhat be a Pingvin spin-off?

|

Colin Farrell szerint jó esély van rá, hogy nem fogják vissza magukat erőszak terén az HBO Maxre érkező szériában.

Hirdetés

Most már tényleg csak napok kérdése, és moziban is megtekinthető Matt Reeves The Batmanje (a kritikánkat már olvashatjátok is róla). Mint korábban kiderült, Reeves bőszen dolgozik egy Batman-központú univerzum kiépítésén, úgyhogy két spin-off sorozat is fog érkezni a The Batmanhez: az első Gotham rendőrségére fog fókuszálni, míg a másik a Colin Farrell által alakított Pingvin karakterére.

Hirdetés

Farrell nemrégiben a Rotten Tomatoesnak adott interjút, melyben kitértek a The Batmanre, illetve a jelenleg még cím és premierdátum nélkül árválkodó Pingvin spin-offra is.

"Az ambíciója, a kiszolgáltatottsága, a humora. Úgy értem, hogy számomra ez csak a jéghegy csúcsa volt a filmben, de a Matt által írt (sorozat) forgatókönyvekben voltak apró momentumok Oz (Oswald Cobblepot, a Pingvin polgári neve) kapcsán, némi humor és ügyetlenség is. Na meg az eredete: megtudjuk, miért olyan ember, amilyen, meg minden ilyesmi. Ha kapunk rá hat-nyolc órát, szerintem ez a karakter hihetetlenül szórakoztató, lenyűgöző és brutális lehet. Úgy hallom, hogy engedélyt kaptunk egy korhatáros verzió elkészítésére, ami lehetővé teszi az erőszakosság és sötétség bemutatását."

A napokban debütáló The Batman nem kapott piroskarikás korhatárt, és Reeves többször is kifejtette, hogy nincsenek olyan jelenetek benne, amit a korhatárral kapcsolatos aggályok miatt vágtak volna ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy az HBO Maxra érkező spinoffokkal ne célozhatnának meg egy felnőtt nézőközönséget. Arról nem is beszélve, hogy ily módon Pingvin nem csak szivart, hanem akár cigarettát is szívhatna a képernyőn.

Ti örülnétek egy piroskarikás Pingvin-sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.