Hirdetés

Ekkor jön a film, amiben Nicolas Cage saját magát fogja eljátszani

|

Nem, nem vicc, a színész full metába fogja tolni a következő projektjében. Már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Bármennyire is szeretné abszolúte tönkretenni a karrierjét, Nicolas Cage egy filmes ikon, akit csaknem mindenki imád. Habár a rajongók és a mozinézők grimaszolva tekintenek végig az utóbbi években megjelent alkotásain, mégsem tudunk haragudni Cage-re a kisugárzása, a stílusa és a hozzáállása miatt. És nyilvánvalóan nincs veszve minden, néha olyan projektek is feltűnnek a filmográfiájában, mint az Irány a Pókverzum, a Mandy: A bosszú kultusza, a Szörnyszülők vagy éppen a Joe (és ígéretesnek tűnik a jövőre debütáló H.P. Lovecraft adaptáció is), melyek miatt még mindig bizakodunk benne. Az utóbbiakhoz hasonlít a soron következő filmje is, amiben nem mást fog alakítani, mint… Nicolas Cage-et.

Hirdetés

A The Unbearable Weight of Massive Talentre keresztelt projektben Cage saját maga bőrébe fog bújni. Effektíve nem egy életrajzi drámáról beszélünk e filmet említve, hanem egy olyan meta mozit kell elképzelni, mint amilyen A John Malkovich-menet is volt. A rendezői székben egy kezdő direktor, név szerint Tom Gormican (Csajkeverők) foglalt helyet, aki Kevin Etten mellett a forgatókönyvet is jegyzi. Ők ketten már dolgoztak együtt a nem túl meggyőző Ghosted: Parás páros című sorozaton, szóval nem lesznek idegenek egymás számára.

A The Unbearable Weight of Massive Talent középpontjában maga Cage fog állni, ahogy színész karrierjét próbálja rendbe tenni azzal, hogy mindenáron meg akarja szerezni a hőn áhított szerepet a közelgő Quentin Tarantino-moziban. Eközben a tinédzser korba lépett lányával is meggyűlik a baja, sőt (ha még ez nem lenne elég meta) még a 90-es évekbeli egoista énjével is fel kell vennie a harcot, aki folyamatosan azzal kergeti Cage-et az őrületbe, hogy felelősségre vonja, miért csinált annyira sok rossz filmet. A történet pedig ki fog térni egy mexikói születésnapi bulira is, ahol az ünnepeltről (aki hatalmas Nic Cage-rajongó) kiderül, hogy a kartell egyik oszlopos tagja, és éppen elrabolta az egyik amerikai elnökjelölt lányát, valamint belekeveri ebbe az egész káoszba Cage családját is. Így főhősünknek nem csak karrierjét, de családját is meg kell mentenie.

2021. március 9-én elválik majd, hogy mennyire jön be Cage számítása, a Deadline szerint ugyanis ekkor fog mozikba kerülni a The Unbearable Weight of Massive Talent - remélhetőleg hazánkban is. Ebben az időpontban egyébként olyan alkotásokkal kell majd versenyeznie a nézők kegyeiért, mint az Alicia Vikander-féle Tomb Raider folytatása és a következő Paranormal Activity. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.