Hirdetés

Krimisorozatot készít Rian Johnson

|

A mozivászon után a képernyőkön is kipróbálja magát napjaink egyik legmegosztóbb rendezője.

Hirdetés

Poker Face (Pókerarc) címre hallgat Rian Johnson egyik közelgő dobása, melyben a Netflix tragikomikus sorozatának, a Végtelen matrjoska főszereplője, Natasha Lyonne alakítja a főszerepet. A Peacock bejelentése szerint a T-Street és az MRC Television alatt futó széria tíz darab egy órás epizódból fog állni. Amellett, hogy Johnson a sorozat "karmestere", a forgatókönyvírásban is ki fogja venni a részét, sőt Ram Bergman, Nena Rodrigue és az imént említett Natasha Lyonne oldalán az executive produceri feladatokat is ellátja. 

Hirdetés

A Poker Face várhatóan egy titokzatos bűnügyi történetet mutat be, ami azért sem áll távol Johnsontól, mert ő rendezte a hasonló műfaji stílusjegyekkel felruházott Tőrbe ejtvét is. A Collider beszámolójából kiderült, hogy a sorozat a hetvenes-nyolcvanas évek detektívtörténetein alapszik, de ahogy az előbb említett film az Agatha Christie-párhuzamok ellenére vitt új színt a zsánerbe, a Poker Face is képes lesz megállni a helyét önmagában. A rendező így nyilatkozott a projekttel kapcsolatban: 

Nagyon izgatottan várom, hogy beleássam magam a karakterközpontú, rejtélyes "epizódbűnügyekbe", mert ezeken nőttem fel. Itt tudok igazán kiteljesedni. Natasha remek "bűntárs" a munkában, és a Peacockkal is tökéletesen elégedett vagyok. 

Johnsonnak azonban vannak tervei a sorozaton kívül is. Készül egyrészt a Tőrbe ejtve folytatása, ami bár nem kötődik szorosan az előzményhez, Benoit Blanc kalandjait továbbra is figyelemmel kísérhetjük. Ezenkívül a Trónok harca adaptálóinak, D. B. Weissnek és David Benioffnak az új szériájában, A háromtest problémában is közreműködik executive producerként. 

A Poker Face premierdátumáról egyelőre nincsen információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.