Hirdetés

Kristen Stewart lehet a Charlie angyalai reboot egyik főszereplője

|

Az Alkonyat sztárja lehet Charlie egyik angyala a készülő rebootban.

Hirdetés

Utoljára májusban hallatott magáról a készülő Charlie angyalai reboot, amikor is a Sony bejelentette, hogy 2019 nyarán érkezik a film Elizabeth Banks (Tökéletes hang 2) rendezésében, a forgatókönyvért pedig Carlo Bernard és Doug Miro (Narcos) párosa felel majd. Akkor még csak spekulációk voltak arról, hogy kik kaphatják meg a főszerepet, most azonban nyilvánosságra került, hogy kiket is szeretne megnyerni a stúdió.

Hirdetés

Elsőként az Alkonyat-szériából, valamint a Hófehér és a vadászból ismert Kristen Stewart neve merült fel, mint Charlie egyik angyala, míg a másik lehetséges név nem más, mint Lupita Nyong'o, aki a 12 év rabszolgasággal lépett a köztudatba, amiért meg is kapta a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Azóta olyan filmekben láthattuk, mint Az ébredő Erő, vagy A dzsungel könyve, míg legközelebb Az utolsó Jedikben, valamint a jövőre érkező Fekete Párducban láthatjuk.

A hírek szerint egyébként nem ők az egyedüli jelöltek, rajtuk kívül még jó pár kiszemeltje van a Sonynak, így az sem elképzelhetetlen, hogy végül egy teljesen más színészekkel érkezik 2019-ben a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.