Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - Rian Johnson elárult néhány dolgot a gonoszokról

|

A film rendezője ezúttal Snoke fővezérről és Kylo Ren karakteréről árult el néhány információt.

Hirdetés

Szép lassan közelítünk az év egyik legjobban várt filmjéhez, a Star Wars: Az utolsó Jedikhez, melynek premierjéig kevesebb, mint 100 nap van hátra. A marketinggépezet már beindult egy ideje, hiszen folyamatosan kapjuk a promó képeket és információkat róla.

Hirdetés

Ezúttal a film rendezője, Rian Johnson az Empire-nek adott interjúban árult el néhány érdekességet a VIII. epizód gonoszairól. Mint kiderült, akik arra számítanak, hogy Snoke fővezér eredetével és múltjával sokat fog foglalkozni a film, azoknak csalódniuk kell majd:

Az előzménytrilógiában bemutatták Palpatine felemelkedését, így mindent megtudtunk róla, de az eredeti trilógiában az volt, aminek igazán lennie kellett; az Uralkodó. Egy sötét erő, aki a háttérből mozgatja a szálakat. Pontosan így közelítettem meg Snoke fővezér karakterét is. Nem azt akartam elmesélni, hogy honnan jött és mi a története. Egyedül csak azt akartam róla elárulni, ami a filmet szolgálja.

A rendező ezután Kylo Ren-ről is elejtett egy kevés információt:

Kylo Rent megírni hatalmas móka volt. A Star Wars lényege a felnőtté válás. Ez a filmek szíve és lelke, ez pedig a legnyilvánvalóbban Rey karakterében nyilvánul meg. De Kylo lényege is ugyanez. Az eredeti trilógiában teljes egészében Luke az, akivel azonosulni tudunk, míg Vader csak egy ijesztő rém, egy Minótaurusz. Viszont csak úgy, mint Az ébredő erőben, remélhetőleg Az utolsó Jedikben is tudnak majd valamennyire azonosulni Kylo-val a rajongók: hiszen ugyanaz a harag és forrófejűség van meg benne, mint ami a serdülőkorunkban bennünk is megvan. Ő nem Vader - legalábbis még nem Vader - és ez az a valami, amiről tényleg többet akartam elárulni.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.